25.6.2016. 11:36
0
Roma ponudila Ibrahimoviću 14 miliona eura za dvije sezone
Italijanski klub Roma pokušava pronaći smirenje za svoje navijače, koji su po svemu sudeći teško podnijeli odlazak veznjaka Miralema Pjanića u Juventus.

Italijanski fudbalski klub Roma poslao je ponudu za bivšeg fudbalera Pairs Saint Germaina (PSG) Zlatana Ibrahimovića, a ona iznosi 14 miliona eura za dvije sezone, prenosi Anadolu Agency (AA).

Kako piše "Footbal Italia", Roma se odlučila poslati ponudu za Ibrahimovića, jer, kako se navodi, njegov menadžer Mino Railo je izjavio kako fudbaler bh. korijena još uvijek nije sklopio ugovor sa bilo kojim klubom.

Roma pokušava pronaći smirenje za svoje navijače, koji su po svemu sudeći teško podnijeli odlazak veznjaka Miralema Pjanića u Juventus. Odlučili su poslati ponudu na dvije godine, a ona iznosi sedam miliona eura po sezoni. 

Navodi se kako bh. napadač Edin Džeko u protekloj sezoni i nije baš ostavio poseban utisak u napadu Rome, zbog čega je trener Luciano Spalleti, u potrazi za napadačem.

Ibrahimović, koji je do sada nastupao u Interu, Milanu i Juventusu, u nekoliko navrata Italiju je nazvao svojim drugim domom, ali da se ne planira vrati tamo gdje je već ušao u historiju.


(Anadolu Agency) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.