27.6.2016. 11:01
1
Rijetko viđene scene: Lionel Messi u suzama nakon poraza Argentine, tješili ga fudbaleri obje ekipe
Nakon jučerašnjeg poraza od reprezentacije Čilea, najbolji strijelac Argentine, Lionel Messi, oprostio se od nacionalne selekcije za koju je igrao 11 godina.

Piše: Haris Ahbabović

Čile je nakon boljeg izvođenja penala bio bolji od Argentine u finalu Copa Americe, a upravo je Lionel Messi bio jedan od fudbalera koji su promašili penal.

Messi je za Argentinu igrao 11 godina te je sakupio 113 mečeva. Nastupao je na četiri Copa Americe i tri Svjetska prvenstva. Izgubio je četiri finala i to na Copa Americi (2007, 2015 i 2016) i Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014.

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.