19.7.2016. 22:30
0
Nikolics presudio Zrinjskom, Legia ide u narednu rundu Lige prvaka
Fudbaleri Zrinjskog, aktuelnog prvaka BiH, završili su svoje učešće u Ligi prvaka nakon što su večeras u revanš meču 2. kola kvalifikacija za ovo takmičenje poraženi od Legije iz Varšave.

Piše: Haris Ahbabović

Legia je večeras pobijedila sa 2:0, dok je prvi meč u Mostaru završen bez pobjednika, 1:1.

Domaći su poveli u 28. minuti preko Nikolicsa koji je pogodio gol Plemića sa bijele tačke. Isti igrač je u 62. minuti postavio konačnih 2:0 za plasman Legije u 3. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka.

Zrinjski uopće nije loše odigrao ovaj meč. Tim iz Mostara je imao nekoliko dobrih pokušaja, ali su na kraju domaći ti koji nastavljaju takmičenje.

Legia će tako u narednoj rundi igrati protiv pobjednika duela Trenčin - Olimpija Ljubljana.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.