20.7.2016. 15:54
0
Dybala: Svako bi želio igrati s Pjanićem
Napadač nogometnog prvaka Italije Juventusa Paulo Dybala izjavio je da mu je za narednu sezonu cilj postići najmanje 20 pogodaka, istovremeno pohvalivši bh. reprezentativca Miralema Pjanića koji je nedavno stigao u "Staru damu".

Igrači Juventusa se trenutno nalaze na predsezonskoj turneji u Australiji gdje će odigrati nekoliko testnih utakmica.

- Ovdje je malo hladnije nego u Torinu, što je dobro ali način treninga se nije promijenio. Moramo zaboraviti šta smo postigli prošle godine jer to sada nije bitno, moramo misliti na buduće ciljeve - rekao je 22-godišnji Argentinac.

Na novinarsko pitanje čemu se nada nakon 19 postignutih golova prošle sezone u prvenstvu, Dybala je odgovorio da mu je cilj postići najmanje 20.

Jedno od pojačanja Juventusa ove sezone bit će i bh. nogometaš Miralem Pjanić, koji je u Torino došao iz Rome za 32 miliona eura, a Dybala je imao riječi hvale za svog novog saigrača.

- Miralem je sjajan igrač, ima odlične tehničke osobine. Svaki igrač bi želio igrati s njim - zaključio je napadač, prenosi "Football-Italia".

(FENA)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.