21.8.2016. 19:11
0
Radnik u gostima pobijedio Vitez s 4:1
Nogometaši Viteza izgubili su na svom terenu s 4:1 od ekipe Radnika iz Bijeljine, u susretu 6. kola Premijer lige BiH.

Gostujuća ekipa došla je u vodstvo pred sami kraj prvog poluvremena, kada je u 44. minutu Marko Obradović postigao prvi pogodak u ovom susretu, a nekoliko minuta kasnije Ivan Jakovljević postiže autogol kojim Vitez dolazi do izjednačenja. 

Radnik ponovo dolazi do vodstva u 77. minutu kada se Jakovljević novim pogotkom iskupio za grešku u prvom poluvremenu.

Vitez je u nastavku susreta napadao želeći da dođe do izjednačenja, ali gosti iz Bijeljine su iskoristili svoje šanse, te u poljednjim minutama utakmice postigli još dva pogotka. 

Treći gol za Radnik u 89. minutu postigao je Demir Peco, dok je u sudijskoj nadoknadi konačan rezultat postavio Velibor Đurić.

Vitez i Radnik se nalaze na šestom i sedmom mjestu ligaške tabele, sa po osam osvojenih bodova.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.