23.8.2016. 8:55
0
Uprava Partizana pobjegla sa stadiona zbog bijesnih navijača, Iliev počeo svađu sa Grobarima nakon izjednačenja
Nisu samo Sarajevo i Željezničar u problemima zbog loših rezultata u ligi. U sličnoj situaciji se nalaze i fudbaleri Partizana iz Beograda.

Piše: Haris Ahbabović

Funkcioneri crno-bijelih, kod rezultata 1:0 za Spartak, napustili su ložu stadiona u Novom Sadu zbog žestokog verbalnog napada publike. Miloš Vazura i Mile Jovičić pobjegli su od revoltiranih navijača Partizana 20 minuta prije kraja utakmice u Novom Sadu, prenosi beogradski list Kurir.

Kod rezultata 1:0 za Spartak (kraj 2:1), generalni direktor crno-bijelih i potpredsjednik kluba napustili su ložu stadiona „Karađorđe“ zbog revoltirane publike na zapadnoj tribini, koja ih je vrijeđala, pljuvala i gađala sitnim predmetima.

„Uprava napolje“, orilo se zapadnom tribinom, a za razliku od Vazure i Jovičića, sportski direktor Ivica Iliev i predsjednik JSD Partizan Milorad Vučelić bili su hrabri i ostali na svojim mjestima uprkos žestokom revoltu navijača. Kada je Partizan izjednačio rezultat na 1:1, Iliev je počeo svađu s publikom, prenosi Kurir.

- Šta je sad, šta je sad - ponavljao je sportski direktor crno-bijelih ratobornom navijaču ispod lože koji se još više iznervirao i počeo još glasnije da vrijeđa i napada upravu.

Drugi, ispostavilo se pobjedonosni, gol Spartaka prelio je čašu i kod ostalih Grobara, pa su skandiranja „Uprava, napolje“ postala još glasnija. Većih incidenata nije bilo.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.