24.8.2016. 14:11
0
Ognjen Vranješ više nije igrač Sportinga iz Gijona
Ognjen Vranješ, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, više nije član Sportinga iz Gijona.

Trener Abelardo saopštio je Vranješu da na njega ne računa u nastavku sezone, te da može potražiti novi klub. Vranješ je potom dogovorio prekid saradnje sa španskim primeraligašem i zvanično više nije prvotimac Sportinga. Još nije poznato gdje bi mogao nastaviti karijeru, prenosi Anadolu Agency (AA).

U prvom ovosezonskom kolu Primera lige Sporting je u nedjelju na svom terenu savladao Atletic Bilbao, rezultatom 2:1. Vranješ u tom susretu nije bio ni na klupi.

Bivši igrač banjalučkog Borca (BiH), Crvene zvezde iz Beograda i Napretka iz Kruševca (Srbija), Sheriff Tiraspola (Moldavija), Krasnodara i Alanie (Rusija), te turskih klubova Elazigspora i Gaziantepsora u Sporting je došao 26. januara ove godine i od tada nastupio je u samo 11 utakmica.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.