15.9.2016. 22:46
0
Danijel Miličević postigao sjajan gol iz slobodnjaka u remiju Brage i Genta, Hapoel šokirao Inter na Meazzi
Danas je započela nova sezona u grupnoj fazi Europa lige, a već je odigran veliki broj utakmica od 19:00 sati o čemu smo ranije pisali.

Piše: Haris Ahbabović

Kada su u pitanju utakmice koje su počele iza 21:00 sat, Gent je remizirao u Portugalu kod Brage (1:1), a strijelac za belgijski tim bio je Danijel Miličević, novi reprezentativac BiH, koji je gol Brage pogodio iz slobodnjaka. Gol za domaće je djelo Pinta.

Hapoel Beer Sheva se pobrinula za iznenađenje večeri, pošto je tim iz Izraela slavio na Meazzi protiv Intera sa 0:2. Vitor i Buzaglo su bili strijelci za goste.

Bajić i Hadžiahmetović su igrali u domaćem porazu Konyaspora od Shakhtara iz Donetska sa 0:1. Ferreyra je bio strijelac jedinog gola na utakmici.

Rezultati utakmica od 21:00 sat:




0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.