18.9.2016. 16:25
0
Mourinho nakon novog poraza Uniteda: Greške sudija su nešto što ne mogu da kontrolišem
Fudbaleri Watforda su danas nakon punih 30 godina slavili protiv Manchester Uniteda, a Stršljenovi su slavili sa 3:1.

Piše: Haris Ahbabović

Jose Mourinho, menadžer Crvenih đavola, je nakon utakmice ponovo kritikovao sudije, posebno kod prvog gola kojeg je postigao Watford.

"To je jasna situacija, nema nikakve kontroverze. To je nešto što mogu da kontrolišem ili čak da kritikujem", rekao je Mourinho o prvom golu domaćeg tima i prekršaju prije toga na Martialu.

"Greške sudija nisu pod mojom kontrolom. U drugom dijelu smo bili mnogo bolji, izjednačili smo i bili smo tim. Gomes je napravio sjajnu odbranu, a onda nam je sreća okrenula leđa. I to ne možemo da kontrolišemo. Možemo samo da kontrolišemo naše greške, baš kao kod drugog gola kojeg smo danas primili", rekao je Mourinho.

Unitedu je ovo drugi poraz zaredom u Premier ligi, a treći zaredom u svim takmičenjima. Mourinho je posljednji put doživio tri poraza zaredom prije 14 godina na klupi Porta.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.