25.9.2016. 19:50
0
Novi poraz West Hama
FOTO: West Ham - Southampton
Nogometaši West Hama upisali su novi poraz u engleskom prvenstvu, peti u šest kola, nakon što ih je na njihovom terenu pobijedio Southampton 3:0.

Gosti su u potpunosti nadigrali "Čekičare", a svoju su nadmoć na terenu pretvorili u tri boda zahvaljujući pogocima Austina u 40. minuti, Tadića u 62. i Warda-Prowsea u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Southampton se probio na deveto mjesto ljestvice Premiershipa s 8 bodova, dok je West Ham ostao ispod crte ispadanja, na osamnaestom mjestu sa samo 3 boda.

Na vrhu ljestvice nalazi se Manchester City s maksimalnih 18 bodova, ispred Tottenhama s 14 te Arsenala, Liverpoola i Evertona sa po 13 bodova.



(FENA)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.