3.10.2016. 23:02
0
Zidane o igri Real Madrida: Mi se moramo poboljšati
Trener Real Madrida Zinedine Zidane je priznao da njegov tim ima problema na početku svake utakmice, dodajući da će se poslije remija s Eibarom ovog vikenda mnoge stvari u madridskom timu promijeniti.

"To ostavlja veoma loš utisak. Mi dozvoljavamo protivnicima da se igraju u prvom poluvremenu s nama. Kasnije mi budemo bolji, ali u posljednje vrijeme loše počinjemo svaku utakmicu. Znali smo da nam mogu dati gol, ali ih nismo spriječili u tome. Rekao bih da se radi o fizičkom problemu", naveo je Zidane za "Sport".

Naglasio je da će pokušati naći rješenje za probleme tokom reprezentativne pauze koja slijedi.

"Kriza? Pa, ne... Mi se moramo poboljšati, ne smijemo se nervirati. Nešto se događa kada u prvenstvu odigrate tri neriješene utakmice. Ne počinjemo s dovoljnim intenzitetom utakmice, moramo na tome raditi. Ovako dalje ne može, ali neću više da govorim o tome. Vjerujem u rad i kvalitet ovog tima, ali je jasno da se nešto događa“, kazao je Zidane.

Real Madrid ovog vikenda kod kuće je igrao 1:1 protiv Eibara, pa se poslije sedam kola nalaze na drugom mjestu na tabeli, s 15 bodova, koliko ima i prvoplasirani Atletico Madrid, ali sa boljom gol razlikom.

(Anadolu Agency)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.