19.10.2016. 14:02
0
Zidane kritikovao Ronalda: Od njega očekujemo više
Zinedine Zidane, trener Real Madrida, blago je kritikovao Cristiana Ronalda nakon sinoćnje utakmice trećeg kola Lige prvaka u kojoj je ”kraljevski klub” na svom terenu u grupi ”F” pobijedio poljsku Legiju, rezultatom 5:1. Naglasio je da je više očekivao od Ronalda, koji tokom meča nije iskoristio nekoliko prilika za postizanje golova, ali je imao dvije asistencije.

”Svi žele da Ronaldo postigne tri, četiri, pa i pet golova. Imao je puno šansi u utakmici sa Legijom. Međutim, postigao je gol prošle subote i postići će novi predstojećeg vikenda. Svi očekujemo više od Ronalda. Želimo da postigne tri ili četiri gola. Kažem, nije postigao gol protiv Legije. Ipak, sviđa mi se što je imao dvije asistencije”, rekao je Zidane, te kako javlja Anadolu Agency (AA) istakao:

”Možemo još da napredujemo, pogotovo u odbrani. Zadovoljan sam rezultatom protiv Legije. Najvažnija stvar je da postignemo gol i da pobijedimo.”

Real nakon tri kola u grupi ”F” Lige evropskih prvaka ima sedam bodova, koliko je sakupila i Borussia Dortmund. Sporting iz Lisabona ima tri, a Legije je bez bodova. U španskoj Primera ligi poslije osam kola ekipa trenera Zidanea sa gradskim rivalom Atletico Madridom dijeli lidersku poziciju na tabeli, sa po 18 osvojenih bodova. 

(Anadolu Agency)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.