19.10.2016. 22:25
0
Fantastični Lionel Messi sam pobijedio Guardiolin Manchester City
U derbi utakmici večerašnjeg programa Lige prvaka, fudbaleri Barcelone su na Nou Campu deklasirali Manchester City sa 4:0.

Piše: Haris Ahbabović

Tri gola na večerašnjoj utakmici postigao je Lionel Messi, koji je odigrao još jednu nevjerovatnu partiju u Ligi prvaka, pa je sada na šest golova u prva tri kola grupne faze Lige šampiona. Četvrti gol za Blaugranu postigao je Neymar.

Oba tima su utakmicu okončala sa 10 igrača. Prvo je golman Cityja, Claudio Bravo, zaradio direktan crveni karton nakon namjernog igranja rukom izvan šesnaesterca, da bi kasnije drugi žuti karton kod Barcelone dobio Mathieu. Treba dodati da je pred kraj utakmice Neymar promašio jedanaesterac kojeg je prethodno izborio Messi.

Utakmicu su obilježile i brojne povrede fudbalera Barcelone i Manchester Cityja. U sklopu iste grupe, Borussia Moenchengladbach je slavila u gostima kod Celtica sa 0:2.






0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.