26.10.2016. 16:37
0
Nedved: Higuain najbolji napadač na svijetu
Direktor Juventusa Pavel Nedved smatra da je nogometaš "Stare dame" Gonzalo Higuain najbolji napadač na svijetu.

Prvak Italije platio je 90 miliona eura Napoliju za Argentinca, ali napadač zasad nije u potpunosti uspio opravdati visoka očekivanja, iako je postigao sedam golova u 12 utakmica.

Međutim, Nedved koji je nastupao za Juventus od 2001. do 2009. godine, nema sumnje da će Higuain uskoro pokazati svoju pravu vrijednost.

- Nije lagano takvim igračima da se snađu u novom klubu. Postoji mnogo primjera kod igrača koji su se u početku mučili a kasnije 'eksplodirali'. On je najbolji napadač na svijetu - kazao je Čeh za Tuttosport.

Na kraju je dodao da je uprava kluba sretna s Higuainom i da njegova posvećenost može poslužiti za primjer.

(Fena)






0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.