28.10.2016. 14:59
0
Džeko i Pjanić u timu kola Serije A
Nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić i Edin Džeko našli su se u idealnom timu desetog kola italijanske Serije A, po izboru portala Football Italia.

Pjanić je za Juventus pružio sjajnu partiju protiv Sampdorije u kojoj je postigao gol i upisao asistenciju u pobjedi torinskog tima od 4:1.

Džeko se našao u idealnom timu kola nakon što je izabran za najboljeg pojedinca utakmice protiv Sassuola, postigavši dva gola u pobjedi Rome od 3:1.

On je sada dosegao brojku od deset golova u isto toliko utakmica i trenutno je najbolji strijelac lige.

Idealnih 11: Lukasz Skorupski (Empoli), Ezequiel Munoz (Genoa), Giorgio Chiellini (Juventus), Mattia Caldara (Atalanta), Miralem Pjanić (Juventus), Dries Mertens (Napoli), Juan Cuadrado (Juventus), Felipe Anderson (Lazio), Leonardo Pavoletti (Genoa), Ciro Immobile (Lazio), Edin Džeko (Roma).


(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.