6.11.2016. 14:48
0
Podjela bodova u derbiju Sjevernog Londona, Arsenal pao na treće mjesto
U derbi utakmici 11. kola engleske Premier lige, fudbaleri Arsenala i Tottenhama su na Emiratesu podijelili bodove odigravši 1:1.

Piše: Haris Ahbabović

Poveli su Topnici u 42. minuti autogolom Wimmera. Ipak, Spursi su se vratili na početku drugog dijela kada je penal realizovao Kane.

Poslije toga smo vidjeli mnogo prilika, ali su mreže do kraja utakmice mirovale. Tottenham je bio bolji protivnik u drugom dijelu, s obzirom na propuštene prilike.

Arsenal je nakon ovog remija pao na treće mjesto, sa bodom manje u odnosu na vodeći Chelsea, dok je Tottenham peti sa četiri boda manje od Chelseaja. 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.