9.11.2016. 18:25
0
Grčka suspendirala sve fudbalske utakmice zbog napada na predsjednika nacionalne Arbitražne komisije
Fudbalski savez Grčke (EPO) je na neodređeno vrijeme suspendirao sve fudbalske utakmice u zemlji, nakon sumnje u podmetnuti požar u kući Giorgosa Bikasa, predsjednika nacionalne Arbitražne komisije

Grčka je na neodređeno vrijeme suspendirala sve fudbalske utakmice zbog napada na predsjednika sudijske komisije u toj zemlji, javlja Anadolu Agency (AA)

Požar u Bikasovoj vikendici desio se u noći s utorka na srijedu, a, prema posljednjim informacijama, vatrogasci i policija smatraju kako je požar podmetnut.

U trenutku požara predsjednik Arbitražne komisije i članovi njegove porodice nisu bili u kući.

Čelnici EPO-a su suspendirali sva ligaška i kup takmičenja dok policija ne rasvijetli cijeli incident.


(Anadol Agency)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.