9.11.2016. 18:12
0
Brazilski Ronaldo izabrao: Cristiano Ronaldo je zaslužio “Zlatnu loptu“, prije nego Messi
Ako moram birati, onda bi ove godine 'Zlatnu loptu' prije dodijelio Ronaldu, nego Messiju, zbog svega što je osvojio, kaže Ronaldo.

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo kaže da kod njega nema dileme kada je u pitanju izbor najboljeg fudbalera svijeta za ovu godinu. Nekada sjajni napadač smatra da “Zlatna lopta“ treba pripasti Cristijanu Ronaldu, prije nego Lionelu Messiju, javlja Anadolu Agency (AA).

Portugalski Ronaldo je favorit za osvajanje ovogodišnje “Zlatne lopte“, jer je postao šampion Evrope sa nacionalnim timom, ali i osvojio Ligu šampiona sa Real Madridom.

Istog je mišljenja i nekadašnji brazilski as, koji je tokom karijere imao zadovoljstvo tri puta osvojiti “Zlatnu loptu“, 1996., 1997. i 2002. godine.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.