13.11.2016. 23:13
1
Meša Baždarević nakon utakmice: Sudija iz Švedske se treba sramiti ovog suđenja
FOTO: reprezentacija.ba
Večeras je na Karaiskakis stadionu u Pireju odigran meč između Grčke i BiH, a u pitanju su kvalifikacije za SP u Rusiji. Utakmica je okončana remijem 1:1.

Piše: Haris Ahbabović

Sjajnim golom Miralema Pjanića iz slobodnjaka, naša reprezentacija od 32. minute je povela sa 0:1. Nešto kasnije gol je upisan Karnezisu, kao autogol, dok je Pjaniću upisana asistencija.

Ipak, Tzavellas je u 95. minuti pogodio za 1:1.

"Gol kojeg smo primili nam je teško pao, igrači su zaslužili da pobijede. Sudija iz Švedske se treba sramiti ovog suđenja. Mi smo nasjeli na provokacije. Nadam se da ćemo Grke lijepo dočekati, a ne ovako kako smo mi dočekani", rekao je selektor BiH, Mehmed Baždarević.

"Jedan bod nije dovoljan nakon ovakve utakmice jer smo dobro igrali. Borba za drugo mjesto je naša, ali sam se želio boriti za prvo mjesto", rekao je razočarani selektor.

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.