20.11.2016. 15:58
1
Janjoš: Odigrali smo fantastično prvo poluvrijeme, ali smo drhtali do kraja
Nogometaši Sarajeva pobjedom nad ekipom Mladosti sa 4:3 došli su do trećeg uzastopnog i sedmog ovosezonskog trijumfa u Premijer ligi.

Nakon sjajnoj prvog poluvremena u kojem su igrači Sarajeva dominirali i postigli četiri pogotka, u drugom dijelu su teškom mukom uspjeli da zadrže prednost i dođu do tri boda.

Trener Srajeva Mehmed Janjoš poslije utakmice kazao je da je "nogomet  još jednom pokazao svoje čari".

- Odigrate fantastično prvo poluvrijeme, postignete četiri gola i dominirate, pitate se samo vi na terenu i onda dođe drugo poluvrijeme u kojem primite golove, promašite dvije -tri šanse i da drhtite do kraja. Neshvatljivo je kako smo komotno odigrali  drugo poluvrijeme. Klub renomea Sarajeva to sebi ne smije dozvoliti - kazao je Janjoš. 

On je posebno pohvalio igru kapitena ekipe Harisa Diljevića, koji je "bio pokretač, igrao je kapitenski što mi od njega i očekujemo". 

U narednom kolu nogometaši Sarajeva gostuju protiv Metalleghea, a Janjoš očekuje da njegov tim nastavi pobjednički niz.


(Fena)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.