5.12.2016. 22:40
0
Bilić o lošim igrama West Hama: Uvjeren sam da nećemo biti u ovoj poziciji za mjesec ili dva
Trener West Ham Uniteda Slaven Bilić je nakon teškog poraza od Arsenala u subotu poručio da osjeća odgovornost zbog loših rezultata njegove ekipe.
"Osjećam odgovornost. Negdje smo zagubili intenzitet. Osjećam ga samo povremeno i zato ga nemamo ni na utakmicama", rekao je Bilić za klupski portal.

Dodao je ipak kako misli da njegovi igrači mogu mnogo više od onoga što su pokazali u prvom dijelu sezone.

"Uvjeren sam da nećemo biti u ovoj poziciji za mjesec ili dva, a zasigurno nećemo biti tu u maju. Pozitivan sam, hrabar i optimist, ali vrijeme je da sami sebi otvoreno kažemo što nam je na duši, bez optužbi i bez upiranja prstom. Naravno da me to užasno pogađa. Ne želim se ovako osjećati, jer se osjećam loše. Ovo utječe i na moj privatni život, a uvjeren sam da pogađa i privatni život igrača", izjavio je Bilić.

Prema pisanju Sky Sportsa, koji se poziva na izvore iz kluba, Bilić je i nakon poraza od Arsenala dobio povjerenje i podršku uprave.

West Ham je u subotu na Olimpijskom stadionu poražen s visokih 5:1 od Arsenala.

Nakon 14. odigranih kola, West Ham se nalazi na 17. mjestu s 12 bodova, samo jedan bod iznad zone ispadanja. Prvi je Chelsea s 34 boda, a prate ga Arsenal s 31, Liverpool 30, koliko ima i Manchester City te petoplasirani Tottenham s 27 bodova.

(Anadolu Agency)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.