6.12.2016. 15:53
1
Fudbalska reprezentacija BiH će i ubuduće igrati u Zenici
Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice, održao je danas sastanak s predstavnicima Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH) Elvedinom Begićem, predsjednikom, Jasminom Bakovićem, generalnim sekretarom, i Alijom Porčom, direktorom Trening centra u Zenici.

Razgovaralo se o daljoj saradnji Grada Zenica s N/FS BiH. Pokazalo se da je dosadašnja saradnja bila veoma dobra, da su zajednički realizovani brojni projekti koji su imali za cilj unapređenje sportske infrastrukture i razvoja sporta uopće. Iz N/FS BiH su najavili da su i dalje opredijeljeni da se reprezentativne utakmice igraju na stadionu ‘Bilino polje’ i Trening centru na Crkvičkom brdu. Gradonačelnik Kasumović se složio s konstatacijom i iskazao spremnost za nastavak saradnje na projekatima koje N/FS BiH planira realizovati u partnerstvu sa Gradskom upravom”, saopšteno je iz Gradske uprave Zenica

Kasumović je dao podršku i završetku započetih radova na “Bilinom polju”, prema zahtjevima FIFA-e i UEFA-e, a koji bi trebali biti gotovi do marta iduće godine.

“Otvorena su i neka pitanja dugoročnih planova N/FS BiH. U planu je proširenje Trening centra N/FS BiH u Zenici. Radi se o izgradnji trećeg terena i proširenju smještajnih kapaciteta, u skladu s finansijskim mogućnostima. Kasumović je prepoznao dobre namjere N/FS BiH i obećao da će im Gradska uprava u tom pogledu biti na raspolaganju”, istaknuto je iz Gradske uprave Zenica.


(Anadolu Agency)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.