6.12.2016. 20:50
3
Sarajevo ispunilo san petogodišnjem navijaču
Petogodišnji Vedad veliki je navijač FK Sarajevo, a za njega najbolji igrač je Haris Duljević.
Kapitena Bordo kluba, Vedo svrstava među najbolje fudbalere svijeta, a njegov najveći san jeste fotografija sa Harisom Duljevićem. 

Ljubav petogodišnjeg dječaka prema svom voljenom klubu potakla je FK Sarajevo da Vedadu priredi dan kojeg dugo neće zaboraviti…

Vedad i njegova porodica, bili su gosti FK Sarajevo na posljednjoj ligaškoj utakmici protiv Radnika, u kojoj je Bordo klub slavio pobjedu rezultatom 2:0, a nekoliko hiljada gledalaca imalo je priliku vidjeti Vedada kako izlazi na teren upravo sa svojim idolom Harisom Duljevićem. 

Kapiten Bordo kluba je upoznao Vedada, poklonio mu dres sa potpisom i poručio mu da obavezno trenira fudbal, vrijedno i marljivo svaki dan, kako bi i on jednog dana obukao dres FK Sarajevo. 





3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.