14.12.2016. 13:59
0
Safet Sušić čeka novi reprezentativni angažman
Safet Sušić u ponedjeljak naredne sedmice vjerovatno će imati sve informacije o novom angažmanu.

Naime, bivši selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u pregovorima je sa Fudbalskim savezom Omana, čiju bi klupu trebao preuzeti, ali ima još jednog konkurenta za to mjesto.

Savez Omana pregovara i sa holandskim stručnjakom Pimom Verbeekom, stoga se popularni Pape nalazi na čekanju.

Tamošnji mediji pišu da ukoliko FS Omana i Verbeek ne nađu zajednički jezik, šef stručnog štaba ove reprezentacije postat će najuspješniji selektor bh. reprezentacije i najbolji fudbaler u historiji BiH.

Međutim, Papetov angažman bi mogao pomutiti i Španac Juan Ramon Lopez Caro, a svi detalji oko eventualnog angažmana Safeta Sušića trebali bi biti poznati sljedeće sedmice.


(N1/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.