16.12.2016. 11:25
3
Baždarević: Džeko i Pjanić imaju status nacionalnih heroja u BiH
Edin Džeko i Miralem Pjanić imaju status nacionalnih heroja u našoj zemlji, izjavio je Mehmed Baždarević, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine za italijansku ”La Gazzetta Dello Sport”.
Na pitanje ko ima više simpatizera u Bosni i Hercegovini Džeko ili Pjanić, odgovorio je:

”Mislim Džeko, pogotovo kod starijih ljudi”.

Baždarević bi, kako je istakao, sutra u Torinu trebao prisustvovati derbi susretu Serie A između Pjanićevog Juventusa i Džekine Rome.

”Juventus je blagi favorit. Međutim, skoro sam siguran da će Džeko osvojiti bod”, pričao je Baždarević, te kako prenosi Anadolu Agency (AA) Juventusu dao prednost i po pitanju osvajanja titule prvaka Italije:

”Ekipu iz Torina vidim kao prvaka Italije. Ipak, uvjeren sam da će sa Romom voditi borbu do kraja prvenstva”.

Derbi utakmica 17. kola Serie A Juventus – Roma igra se sutra, 17. decembra, u Torinu sa početkom u 20.45 sati. Juventus je prvi na tabeli sa 39 bodova, četiri više od drugoplasirane Rome. 

(Anadolu Agency) 
3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.