19.12.2016. 13:07
0
Leonardo Bonucci u Juventusu do ljeta 2021.
Talijanski nogometni reprezentativac, 29-godišnji branič Leonardo Bonucci produžio je ugovor s Juventusom do ljeta 2021. godine, objavio je u ponedjeljak aktualni peterostruki prvak Italije na svom službenom internetskom portalu.

Bonucci je u Juventus stigao 2010. godine iz Barija i prometnuo se u jednog od najvažnijih igrača "Stare dame", što dokazuje i sjajna statistika njegovih nastupa u 'crno-bijelom' dresu, prenosi Hina.

Naime, u posljednjih šest sezona Bonucci je 291 put nastupio u svim natjecanjima za Juventus, a klub iz Torina je u tim dvobojima izlazio kao pobjednik 185 puta. Osim što je stožerni igrač obrane, Bonucci je i najbolji strijelac među obrambenim igračima Juventusa, a tijekom posljednjih šest sezona suparničke je mreže zatresao 16 puta.

"Vrlo sam sretan što ću i dalje nositi ovaj proslavljeni dres. Osjećam da sam dio ove obitelji", rekao je 29-godišnji Bonucci prilikom potpisa novog ugovora.

Bonucci je od 2010. godine stalni član talijanske nogometne reprezentacije za koju je odigrao 67 utakmica i postigao četiri pogotka, a najveći uspjeh postigao je na Europskom prvenstvu 2012. godine, kad je Italija u finalu poražena od Španjolske.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.