30.12.2016. 20:11
0
Ništa od mjesta na golu za Asmira Begovića, Courtois ostaje u Chelseaju
Antonio Conte, menadžer Chelseaja demantovao je navode medija koji posljednjih dana pišu o tome kako će londonski klub prodati svog golmana Thibauta Courtoisu madridskom Realu, koji je navodno zainteresovan za njega, javlja Anadolu Agency (AA).

Zahvaljujući seriji od 12 uzastopnih pobjeda Chelsea se nalazi na vrhu tabele Premier lige sa šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Liverpool. U tih 12 susreta Courtois je samo dva puta vadio loptu iz mreže.

“Nije važno razjašnjavati situaciju oko Courtoise. Za mene on je jedan od najboljih, ako ne i najbolji golman svijeta. On trenira jako dobro i fantastično brani. Courtois ostaje sa nama i to je najvažnije. Sve druge priče samo su špekulacije. Ove sezone igra veoma dobro, a vidjeli smo da nije dobar samo sa rukama, nego i sa nogama. Mislim da je Courtois kompletan golmana. On je primjer vrhunskog golmana“, kazao je Conte za britanske medije.

Chelsea se nada da će u 19. kolu protiv Stoke Cityja na Stamford Bridgeu nastaviti svoj pobjedonosni niz. Susret se igra 31. decembra sa početkom u 16 sati.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.