6.1.2017. 10:12
1
Juventus želi Seada Kolašinca
Italijanski nogometni velikan Juventus u narednoj sezoni planira pojačati odbranu, a na "meti" su igrač njemačkog Schalkea i reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac, te Milanov Mattia De Sciglio.

Ugovor Patrice Evre ističe u junu, a za njegove usluge zaintersovani su Valencia i Manchester United. Trener "Stare dame" Massimiliano Allegri želi obnoviti saradnju sa De Scigliom, ali njegov transfer iz redova ljutog rivala sigurno bi bio skup, prenosi Football Italia. 

Mnogo jeftinija varijanta za Juventus bilo bi dovođenje Kolašinca, kojem ističe ugovor sa Schalkeom krajem sezone. 

Robusni defanzivni nogometaš je cijelu karijeru proveo u njemačkim timovima - Karlsruheu, Hoffenheimu, Stuttgartu, te od 2011. Schalkeu.

(Fena)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.