7.1.2017. 17:51
0
Manchester United zabilježio osmu pobjedu zaredom
Pobjedom nad Readingom u FA Cupu Manchester United je zabilježio osmu pobjedu zaredom, javlja Anadolu Agency (AA).

Manchester je na Old Traffordu ostvario ubjedljivu pobjedu protiv Readinga čime je osigurao prolaz u četvrto kolo FA Cupa. Prvo poluvrijeme obilježili su golovi Roonija i Martiala, dok je pred kraj drugog poluvremena mrežu Readinga dva puta je zatresao Rashford za konačni rezultat 4:0.

Ovom pobjedom izabranici Jose Mourinhoa su ostvarili osmu pobjedu u nizu, a mlada zvijezda Rashford je nakon 18 mečeva prvi put poslao loptu u gol.

Današnjim pogotkom Rooney je zabio 249. gol za Manchester United, za koji je odigrao 543 utakmice, te time stigao legendarnog Bobby Charltona. Rooney je 192 gola zabio desnom nogom, te 27 lijevom. 

(Anadolu Agency) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.