8.1.2017. 11:00
0
Zlatan Muslimović završava karijeru, mogao bi postati direktor Kopra
Nekadašnji nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Zlatan Muslimović razmišlja o završavanju igračke karijere, a mogao bi postati direktor slovenskog Kopra, čiji je trenutno igrač, piše portal "Ekipa24.si".

Muslimović je posljednju utakmicu odigrao još u novembru, a velika je mogućnost da više nikada ne obuče dres Kopra, prenosi "Goal". 

- Čak iako odluči završiti karijeru, on će ostati s nama u klubu, samo će imati drugu ulogu. Pokazao je da voli klub i može nam pomoći na drugi način - rekao je predsjednik kluba Valter Valenčič. 
 
"Ekipa24.si" piše da je Muslimoviću ponuđena pozicija sportskog direktora slovenskog kluba i da bi je mogao prihvatiti.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.