15.1.2017. 11:00
0
Mkhitaryan: Zbog Kloppa nisam otišao u Liverpool
Fudbaler Manchester Uniteda Henrikh Mkhitaryan otkrio je da je 2013. godine bio na meti Liverpoola, ali da ga je aktuelni menadžer kluba s Anflielda Jurgen Klopp uvjerio da potpiše za Borussiju Dortmund, prenosi Anadolu Agency (AA).

Armenski reprezentativac je ljetos na Old Trafford stigao kao veliko pojačanje iz Njemačke, ali je otkrio da je u današnjem derbiju između dva engleska velikana mogao biti u postavi Liverpoola da se nije umiješao Klopp. 

"Razgovarao sam dva ili tri puta s Rodgersom i on mi je poručio da me stvarno želi, da ću imati priliku igrati sa Luisom Suarezom i Stevenom Gerrardom. Jedan dio mene je htio da idem tamo, a drugi nije bio toliko uvjeren. Bojao sam se da je preveliki skok otići iz ukrajinske lige u Englesku. Dvije sedmice nakon toga zvao me i Jurgen Klopp koji me ubijedio da ne idem u Liverpool. Odlučio sam tada da potpišem za Dortmund i mislim da sam donio ispravnu odluku", rekao je Mkhitaryan, koji je u to vrijeme igrao za Shakhtar Donetsk.

Derbi između Manchester Uniteda i Liverpoola danas je na programu od 17 sati, a Henrikh Mkhitaryan će sigurno biti jedna od najvećih prijetnji po gol Kloppovog tima.

(Anadolu Agency) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.