21.1.2017. 16:42
0
Bajić i Milošević strijelci golova u važnoj pobjedi Konyaspora
Bh. fudbaleri i članovi turskog prvoligaša Konyaspor Riad Bajić i Deni Milošević bili su strijelci pogodaka za svoj tim u pobjedi od 2:1 protiv Rizespora

Konyaspor je u sklopu 18. kola turske Super lige na domaćem terenu ugostila ekipu crnomorskog Rizespora.

Da je Konyaspor odlučan da ostane u gornjem dijelu tabele turskog prvenstva pokazao je mladi bh. fudbaler Deni Milošević, koje je zatresao mrežu Rizespora već u četvrtoj minuti susreta i svoj tim doveo u vodstvo.

Radost navijača “zelenih” s vodstvom od 1:0 trajala je sve do 35. minute, kada je Recep Nijaz zabilježio izjednađujući pogodak za Rizespor. To je bio i rezultat prvog poluvremena.

Konyaspor je krenula ofanzivnije u drugo poluvrijeme, a bolju igru Konyaspora potvrdio je Riad Bajić u 59. minuti susreta, pogodivši za ponovno vodstvo 2:1, što je bio konačan rezultat.

Konya se sa 27 bodova nalazi na petom mjestu tabele turskog prvenstva, dok je Rizespor tek 15. sa osvojenih 16 bodova i bori se za opstanak.


(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.