3.2.2017. 8:32
0
FK Velež: Trebamo li ovakvu policiju uopće plaćati?
U povodu prekida prijateljske nogometne utakmice između Veleža i Slobode u srijedu u Međugorju, priopćenjem za javnost oglasio se mostarski klub.

"Incident s mogućim smrtnim posljedicama, u kojem ne želimo prepoznavati bilo čije navijače, nakon upada grupe od četrdesetak maskiranih huligana s metalnim motkama, bejzbol palicama i raketnim pištoljima, samo je zahvaljujući prisebnosti igrača i rukovodstva oba kluba završio bez posljedica", stoji u Veležovom priopćenju za javnost.

Iz tog kluba pozvali su sve odgovorne da učine sve kako bi se na svim sportskim susretima i manifestacijama osigurali normalni uvjeti.

"Osiguranje za navedenu utakmicu nije postojalo kao ni reakcija policije, koja je bila nedopustivo spora. S pravom se pitamo da li takvu policiju uopće treba plaćati, s obzirom da je evidentno kako ne radi vlastiti posao", poručili su iz Veleža.


(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.