4.2.2017. 18:36
0
Navijači Arsenala se okrenuli protiv Wengera: Navijači Chelseaja nas ismijavaju i pjevaju nam "Wengeru ostani"
U derbi utakmici 24. kola engleske Premier lige, fudbaleri Chelseaja su na svom Stamford Bridgeu lako pobijedili Arsenal sa 3:1.

Piše: Haris Ahbabović

Alonso, Hazard i Fabregas su bili strijelci za domaće, dok je jedini gol za Topnike postigao Giroud. Posebno su zanimljivi golovi Hazarda i Fabregasa.

Navijači Arsenala danas su na Stamford Bridgeu pjevali: "Wengeru odlazi".

"To je isto sra***, umoran sam više od ovoga. Želim novu krv u ovom klubu, dosta mi je više svega, dosta mi je čekanja. Wenger mora da ode, dosta je više", rekao je navijač Arsenala, DT.

"Navijači Chelseaja danas su pjevali da Wenger mora ostati. Oni nas ismijavaju i znaju da smo bezopasni sa Wengerom. Da je Conte naše menadžer, sada bismo mi bili prvi. Poštujem sve ono što je napravio Wenger, ali je sada gotovo. Jednostavno živimo u prošlosti", rekao je DT.

"Gdje je danas bio Mesut Ozil? Platili smo ga toliko novca, a on je neprimjetan. Njegove reakcije kada izgubi loptu bile kao da ne želi da igra ovdje. Ako ne želiš druže, odlazi. Ili je do Wengera koji ne može da motiviše igrače. Pogledajte samo kako je Ozil igrao kod Mourinha. Ako se ne zalažeš, ideš na klupu", rekao je DT.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.