4.2.2017. 20:07
0
Temperamentni Conte "napao" svog pomoćnika i onda ga nakon toga odgurnuo
U derbi utakmici 24. kola engleske Premier lige, fudbaleri Chelseaja su na svom Stamford Bridgeu lako pobijedili Arsenal sa 3:1.

Piše: Haris Ahbabović

Alonso, Hazard i Fabregas su bili strijelci za domaće, dok je jedini gol za Topnike postigao Giroud. Posebno su zanimljivi golovi Hazarda i Fabregasa. Hazard je kao Messi promiješao odbranu Arsenala, dok je nekadašnji kapiten Topnika, Fabregas, iskoristio veliku grešku Cecha i postigao gol.

Zanimljiva je bila i reakcija Antonija Contea, menadžera Plavaca, koji se kao rock zvijezda bacio u publiku nakon gola Hazarda.

Osim toga, Talijan je napao svog pomoćnika na kojeg je vikao, a nekoliko puta ga je i odgurnuo.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.