14.2.2017. 19:11
0
Tudor preuzima Galatasaray
Hrvatski nogometni stručnjak Igor Tudor (38) po svemu sudeći novi je trener turskog velikana Galatasaraya.

Kako prenose turski mediji, dosadašnji trener Galatasaraya Nizozemac Jan Olde Riekerink je dobio otkaz zbog loših rezultata, a na njegovo mjesto dolazi Tudor koji je do sada vodio Karabukspor.

Tudor je navodno dogovorio suradnju do srpnja 2019. godine, a Karabukspor će dobiti 150,000 eura odštete.

Galatasaray i Tudor za sada šute, međutim oglasio se predsjednik Karabukspora Hikmet Ferudun Tankut.

"Razočaran sam jer sam o svemu doznao iz medija. Ako je ovo istina i Tudor i Galatasaray se mogu sramiti. Sigurno ćemo se žaliti Savezu. Tudor danas ima trening i očekujemo ga u klubu," poručio je predsjednik.

Zanimljivo, Tudor se u poslijepodnevnim satima pojavio na treningu, ali nije želio ništa komentirati.

Podsjetimo, Tudor je u Tursku stigao na početku ove sezone kada je sjeo na klupu Karabukspora kojeg je vodio do trenutno 10. mjesta na ljestvici. Izazvao je senzaciju pobijedivši lidera prvenstva Bešiktaš (2-1), te Galatasaray (2-1). 

Trenersku karijeru je započeo na klupi Hajduka. Splitski klub je vodio od 2013. do 2015. godine, a potom je od lipnja 2015. do ožujka prošle godine vodio grčki PAOK.

Galatasaray je rekorder sa 20 naslova turskog prvaka, a trenutačno je na trećem mjestu sa 39 bodova, pet bodova manje od vodećeg Bešiktaša. Na drugom mjestu je Istanbul Basaksehir sa 42 bodova.

 
(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.