16.2.2017. 22:47
4
Roma ubjedljivo slavila protiv Villarreala: Hat-trick nezaustavljivog Edina Džeke
Villarreal i Roma su odigrali prvi susret šesnaestine finala Evropa lige, a Roma je kao gost ubjedljivo slavila sa 4:0.

Prvi pogodak na utakmici smo vidjeli u 32. minuti kada je Emerson loptu poslao u gornji lijevi ugao gola.

U nastavku utakmice, na radost bosanskohercegovačkih ljubitelja fudbala, Edin Džeko je postigao drugi gol za Vučicu, a asistenciju mu je uputio Egipćanin Salah. U 79. minuti, strijelac trećeg gola, ponovo je bio Džeko, a ovaj put asistent je Jesus. No, ni tu nije bio kraj, u samom finišu utakmice, Nainggolan je poslao loptu našem dijamantu, koji se odlično snašao između dva igrača Villarreala, te postigao svoj treći gol na ovoj utakmici.

Ovom ubjedljivom pobjedom, Roma je pred revanš utakmicu ostvarila skoro siguran korak ka osmini finala Evropa lige, a Edin Džeko je još jednom dokazao da je ključni igrač Rome i da je ove sezone jednostavno nezaustavljiv

(Amila Alijagić)

4
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.