20.2.2017. 22:33
0
Arsenal bez problema do četvrtfinala FA kupa
Nakon katastrofe koju su doživjeli u Ligi prvaka od Bayern Munchena, fudbaleri Arsenala odigrali su večeras svoj susret u osmini finala engleskog FA kupa. Bez mnogo problema savladali su petoligaša ekipu Suttona.

Izabranici Arsena Wengera slavili su rezultatom 0:2  i na taj način plasirali se u četvrtfinale ovog takmičenja, u kojem će snage odmjeriti sa još jednim timom iz petog ranga engleskog nogometa. Riječ je o ekipi Lincolna, koja je u osmini finala napravila veliko iznenađenje i iz takmičenja izbacila premijerligaša Burnley.

Strijelci za Topdžije večeras su bili Lucas Perez u 26.  i Theo Walcott u 55. minuti susreta.




(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.