27.2.2017. 22:01
0
Zlatan Ibrahimović: Osjećam se kao životinja, osjećam se kao lav!
Fudbaleri Manchester Uniteda osvojili su Liga kup nakon pobjede u finalu ovog takmičenja protiv Southamptona sa 3:2.

Piše: Haris Ahbabović

Unitedov junak je bio Zlatan Ibrahimović koji je postigao dva gola na utakmici. Švedanin je ove sezone postigao 26 golova na 38 utakmica.

"Osjećam se svježe. Osjećam se dobro. Osjećam se kao životinja. Ja sam životinja. Osjećam se kao lav. Lav je rođen kao lav", rekao je Ibrahimović i nastavio:

"Imam cilj svake sezone i on je uvijek najveći. Moram da treniram naporno da bih do njih i stigao. Tako postižem ono što postižem. Ja sam stara škola. Trenirate jako i onda dobijete ono što se dobija posle jakog rada i treninga".

On je naglasio da neće karijeru završiti u Kini ili SAD-u.

"Zaustaviću se dok sam na vrhu. Neću odigrati nijedan meč samo zato što sam Ibrahimović. Ako ne igram dobro, ako ne donosim rezultate, neću igrati. Neću da budem kao oni igrači koji igraju jer su imali dobre karijere i ime koje uz to ide i sada igraju samo zbog toga. Igraću samo dok donosim rezultate", zaključio je Ibrahimović.

Jose Mourinho je rekao kako će Ibra vjerovatno i naredne sezone biti na Old Traffordu.

"Nikada ne molim igrača da igra za moj tim, ali svi to želimo i vjerujemo da će Ibrahimović ostati još jednu sezonu. Nikada ne molim igrača da potpiše ugovor. Ali, ako je potrebno, navijači mogu da odu do njegove kuće i ostanu tamo tokom cijele noći", rekao je Mourinho.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.