27.2.2017. 22:39
0
Leicester City prebolio otkaz za Ranierija i lako pobijedio Liverpool sa 3:1
U posljednjoj utakmici 26. kola engleske Premier lige, fudbaleri Leicestera su na svom King Power stadionu pobijedili Liverpool sa 3:1.

Piše: Haris Ahbabović

Pitanje je bilo kako će aktuelni prvaci reagovati nakon otkaza koji je uručen Claudiju Ranieriju, ali se ispostavilo da je Leicester djelovao sjajno na terenu.

Osim toga, Lisice su ostvarile prvu pobjedu u 2017. godini u Premier ligi, a ujedno su postigli i prve golove u ovom takmičenju u ovoj godini.

Dva gola za domaće postigao je Jamie Vardy, dok je jedan gol, i to sjajan, djelo Dannyja Drinkwatera. Gol za goste sa Anfielda je postigao Philippe Coutinho.

Liverpool je i definitivno otpao iz bilo kakve borbe za titulu, pa im je sada upitna i Liga prvaka, dok je Leicester pobjegao iz zone ispadanja, pa je sada na 15. poziciji.






0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.