5.3.2017. 20:32
0
Wenger optužio Alexisa da je sebičan igrač, Čileanac odlučio da na ljeto napusti Arsenal
Prema pisanju Mirrora, Alexis Sanchez od ljeta više neće biti član Arsenala.

Piše: Haris Ahbabović

Upravo je to jedan od razloga što ga je Arsene Wenger ostavio na klupi, jer se spominje da je Sanchez rekao menadžeru Topnika da više ne želi biti dio tima, te da želi napustiti Emirates. Drama se nastavila i nakon utakmice kada je Wenger optužio navodno Alexisa da je bio previše sebičan na utakmici protiv Liverpoola.

Alexis se mjesecima dovodi u vezu sa napuštanjem Arsenala s obzirom na rezultate tima iz Londona u posljednje vrijeme. Brojni navijači Arsenala su po društvenim mrežama pisali kako je vrijeme da Čileanac ide iz Arsenala, jer tako dobar igrač samo traći vrijeme u Arsenalu kod Wengera.

Kao najveći favorit za dovođenje Sancheza se spominju PSG i Juventus. 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.