8.3.2017. 17:44
0
Švrakić: Bitno je da nismo primili gol, utakmica se igrala po teškom terenu
Fudbaleri Sarajeva danas su na Koševu savladali Travnik u prvom susretu četvrtfinalu Kupa BiH S 2:0.

Sarajevo je danas prikazalo dobru igru i opravdalo ulogu favorita protiv "Vezira", a strijelac oba gola bio je Amer Bekić.

Pomoćni trener Sarajeva Zijad Švrakić izjavio je poslije utakmice da je ona bila teška što su u taboru "bordo"  tima i očekivali.

- Mi smo prije utakmice znali da će biti teško, nema laganih utakmica. Teren je bio težak za obje ekipe što je uticalo na realizaciju koja nije bila sjajna, ali je rezultat dobar za revanš. Nismo primili gol što je bitno, nije rezultat za komociju ali nam daje određeni mir - izjavio je Švrakić. 

Revanš susret igra se 15. marta u Travniku.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.