9.3.2017. 13:44
0
''Trebali smo mi biti uzbudljiva vijest, no u odnosu na to ispali smo dosadni. Osjećali smo se kao da smo na Nou Campu''
Luda završnica Barcelone protiv PSG-a i pobjeda 6:1 s velikom pozornošću pratila se i u Dortmundu gdje je Borussia s 4:0 razbila Benficu i izborila četvrtfinale Lige prvaka.

"Bili smo u ekstazi kada smo ušli u svlačionicu, nakon pobjede od 4:0. U to vrijeme Barcelona je imala 4:1 protiv PSG-a, a onda su zabili i peti, dvije minute prije kraja. Nismo se u tim minutama odvajali od TV-a, osjećali smo se kao da smo na Nou Campu. Svi smo imali osjećaj da će Barca zabiti još jedan", rekao je trener BVB-a Thomas Tuchel pa dodao:

"Kada su ga zabili, bilo je ludo. Trebali smo mi biti uzbudljiva vijest, no u odnosu na to ispali smo dosadni."

"Ako je bilo ko mogao to napraviti, to je Barcelona. Čestitke im na ovakvom uspjehu."

Junak žuto-crnih bio je Pierre-Emerick Aubameyang koji je zabio hat-trick, piše Goal.

"Da sam rekao da sam očekivao ovaj rezultat, značilo bi da nemam respekta prema Benfici. Ne možete očekivati da ćete zabiti četiri gola protiv ovakve momčadi. Imali smo samopouzdanja da možemo okrenuti i to smo demonstrirali, posebno u drugom poluvremenu",
istaknuo je Tuchel pa zaključio:

"Ovo smo zaslužili, među osam smo, a sada je cilj biti među četiri najbolja."

Uz Aubameyanga jedan gol zabio je Christian Pulisić...

"Ovo je moj prvi gol u Ligi prvaka i vjerojatno najvažniji koji sam zabio u karijeri. Nevjerojatan, sjajan osjećaj", rekao je mladi ofenzivac žuto-crnih, prenosi Goal.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.