11.3.2017. 8:55
0
Bacca nakon utakmice napao suca, Dybala poručio: Žale se već šest godina
Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka u Torinu zavladala je strašna nervoza na travnjaku.
 Igrači Milana su smatrali da su oštećeni odlukom sudije koji je u 96. minuti svirao jedanaesterac za pobjedu Juventusa 2:1, a najveće je nezadovoljstvo pokazao je Carlos Bacca koji je glavnog djelitelja pravde napao na izlasku s terena, prenosi Goal.

"Svako ima svoju interpretaciju, a ja bih se želio ispričati za situaciju koja se dogodila na kraju, to je neoprostivo," rekao je Montella Mediaset Premiumu.

"Draže mi je ne govoriti o sudijama, iako je to u ovakvim trenucima jako teško. Žaljenje nas neće odvesti nigdje, beskorisno je. Moramo se fokusirati, smiriti i prihvatiti činjenicu da i sudije griješe, možemo se samo nadati da će te pogreške ići nama u korist..."

"Zašto smo toliko iza Juventusa? Jer oni uvijek pobijede, a mi ne. Jer oni imaju veliku timski  mentalitet koji dolazi kada se navikneš pobjeđivati. Mi radimo na tome i nadamo se da ćemo napredovati," završio je Montella.

"Nije bilo jednostavno. Bilo je jako teško izvesti ovaj jedanaesterac, svi se sjećate moje pogreške iz Dohe. Srećom sam postigao gol," rekao je nakon utakmice Paulo Dybala, a potom se osvrnuo na Baccin napad na suca, piše Goal.

"Navikli smo na to da se ovakve stvari događaju protiv nas. Zanima me hoće li reći nešto o jedanaestercu kojeg je Cristian Zapata skrivio na meni. Protiv Udinesea smo zakinuti za dva jedanaesterca i nismo rekli ništa."

"Protivnici se već šest godina žale na Juventus. Možda bi trebali pokušati s nekom drugom metodom," završio je Dybala.

"Utakmica je bila gotova... Već sam bio u tunelu i draže mi je da nisam gledao jedanaesterac. Imali smo pobjedu ili remi. Nikada ne komentarišem sudijske odluke, ni kada su protiv nas ni kada su na nas. Bili su blizu, ako su odlučili svirati, to je bila njihova odluka," prokomentarisao je utakmicu Massimiliano Allegri.

(Amila Alijagić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.