21.3.2017. 15:39
0
Gašić: Nećemo biti puki posmatrači na utakmici sa Zrinjskim!
Koliku pažnju pridaju sutrašnjoj utakmici 2. kola Lige 6 sa Zrinjskim, u tuzlanskoj OKK Slobodi pokazali su time što je ekipa u Mostar otputovala već danas.

Derbi dvije neporažene ekipe Tuzlaci će dočekati odmorni, mada je nekolicina igrača zbog povreda minula tri dna trenirala smanjenim intenzitetom.

- Idemo u kompletnom sastavu, ali ne znam da li će svi biti spremni za igru. Kapiten Latifagić nije trenirao od utakmice sa Sparsima, a još par igrača muku muče s povredama. Zrinjski je pokazao da je ekipa za respekt. Njihova pobjeda u Kaknju samo je potvrdila prognoze da su Mostarci spremni za play-off – kaže za Fenu strateg Slobode Velimir Gašić.

Tuzlanski sastav, koji je protiv Sparsa pokazao da ozbiljno računa na plaman među četiri najbolje ekipe, u sutrašnjem duelu tražit će priliku za nastavak pobjedničke serije.

Gašićevi puleni riješili su u svoju korist četiri posljednje utakmice. Pobijedili su tokom sezone barem jednom sve protivnike, a jedino nisu Igokeu, jer se još nisu sastali.

- Dobro smo upoznati sa snagom Zrinjskog. Ozbiljno smo se pripremali za tu utakmicu. Naravno, ne idemo da budemo puki posmatrači, nego ćemo tražiti svoju šansu. Imamo mladu ekipu koja iz kola u kolo podiže nivo igre i očekujem da to pokažu i sutra – zaključio je Gašić.

Utakmica Zrinjski – OKK Sloboda igra se u srijedu od 18 sati.

(Fena/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.