23.3.2017. 19:11
0
Malkočević: Loše smo ušli u meč
Selektor kadetske nogometne U-17 reprezentacije Bosne i Hercegovine Sakib Malkočević nije bio zadovoljan igrom svojih izabranika u današnjem susretu sa Slovenijom.

Navodi da su bh. reprezentativci loše ušli u meč i dopustili Slovencima da nametnu svoj ritam.

- Bili su brzi i okretni. Nama mnogo toga nije polazilo za rukom. Napravili smo dosta grešaka i taktičkih i tehničkih. Sreća pa je Kršić odbranio penal. Drugo poluvrijeme smo igrali nešto bolje, stvorili nekoliko prilika. Na kraju moramo biti zadovoljni neriješenim rezultatom. Opravdano smo se pribojavali Slovenije. Nemamo puno vremena i okrećemo se sljedećoj utakmici - kazao je Malkočević za internet portal Nogometnog saveza BiH.

Najavio je i naredni meč protiv Češke.

- Neki igrači su se potrošili, a neki nisu ispunili očekivanja, te možemo očekivati i promjene protiv Češke. Taj će meč mnogo toga odlučiti, a nama odgovara samo pobjeda. Imamo još šansi za jedno od prva dva mjesta i borićemo se do kraja - zaključio je selektor.

Utakmica Bosna i Hercegovina - Češka Republika bit će odigrana 25. marta u 15.45 sati u Etno selu Stanišići.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.