25.3.2017. 19:43
0
Zmajevi ubjedljivi: 'Petarda' u golu Gibraltara
Source
Source
Source
Source
Bosna i Hercegovina odigrala je utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv reprezentacije Gibraltara, a naši Zmajevi su slavili sa rezultatom 5:0

Naša ekipa je sjajno otvorila utakmicu , te su stigli do pogotka već u četvrtoj minuti, a strijelac  je bio Vedad Ibišević. Nakon tog pogotka, naša reprezentacije kao da je zaspala, jer nijednom nije opasnije zaprijetila golu Gibraltara.

U 44. minuti, VIšća je odradio sjajan posao, te loptu poslao Ibiševiću, koji je udvostručio prednost.
U nastavku utakmice, u strijelce se upisao i povratnik u reprezentaciju Avdija Vršajević, a pogodak je postigao na asistenciju Pavlovića, koji je na poluvremenu zamijenio Seada Kolašinca.

Odličnu večerašnju partiju golom u 56. minuti krunisao je Edin Višća,a ovaj put asistent mu je bio strijelac prethodnog gola Avdija Vršajević.

U posljednjoj minuti sudijske nadoknade, peti gol za Zmajeve postigao je Ermin Bičakčić



(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.