28.3.2017. 9:40
0
"Ova će utakmica da nam posluži da pokušamo nešto novo"
FOTO: Source.ba
Nogometna reprezentacija BiH večeras igra prijateljsku utakmicu sa selekcijom Albanije, a selektor Mehmed Baždarević kazao je da je ovo prijateljski susret dvije kvalitetne ekipe, piše Patria.

- Nedostaje nekoliko igrača, ali vratili su se suspendovani i mislim da imamo dobru ekipu koja će znati da odgovori kvalitetnoj selekciji Albanije. Ova će utakmica da nam posluži da pokušamo nešto novo. Imamo dosta vremena do kvalifikacionog meča sa Grčkom, te ćemo se skoncentrisati na prijateljski meč sa dobrom ekipom. Albanija i BiH su selekcije koje su dosta napredovale posljednjih godina. U Albaniji se ulaže mnogo u fudbal i mogu samo još napredovati. Mi također imamo kvalitet da se takmičimo u rangu sa najboljim timovima - kazao je selektor. 

(Patria / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.