29.3.2017. 17:42
0
Mourinho u Zagrebu u društvu Ćire Blaževića: Rekao sam mu 'Potroši i ti nešto'
Portugalski stručnjak Jose Mourinho gostovao je prošle sedmice u Zagrebu, a pojedini mediji objavili su informacije da želi uživo da gleda Ivana Perišića, jer ga želi vidjeti u Manchester Unitedu.
"Posebni" je samom pojavom u Zagrebu izazvao opće oduševljenje, piše Dnevni avaz.

Na Maksimiru je u svečanoj loži sjedio u društvu Miroslava Ćire Blaževića, a 'trener svih trenera' podijelio je dio razgovora sa svojim pratiteljima na Facebooku.

- Stalno me pitate kako mi je bilo s Mourinhom. Jesmo, dosta smo razgovarali. Zna francuski, i on i njegov pomoćnik. I smijali smo se. Pitam ja njega: "Jesi li zaradio sto miliona?" One me gleda, lagano kimne glavom. A ja njemu: "Imaš dvoje djece. To dvoje djece imat će četvero djece. Nemaš puno, potroši i ti nešto..." Oh, kako se slatko i dugo smijao - napisao je Ćiro.
(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.