1.4.2017. 13:20
0
Ogroman interes za večerašnji meč: Redovi pred Grbavicom
Tri mjeseca i 15 dana prošlo je od postavljanja kamena temeljca i početka gradnje istočne tribine Stadiona Grbavica.
Danas 1. aprila tribina će biti i zvanično otvorena, a kapacitet stadiona bit će povećan za 4.266 sjedećih mjesta. Veliki je to podvig koji je FK Željezničar zajedno sa svojim navijačima uspio ostvariti, piše Patria. 

Ceremonija i svečanost počinju u 18:30 sati, a novu istočnu tribinu će otvoriti legenda kluba Ivica Osim.

Željezničar će se večeras u prvom kolu lige za prvaka na Grbavici sastati sa Slobodom. Željezničar u ovu fazu prvenstva ulazi s drugog mjesta i s ambicijama da se pokuša okititi šampionskom titulom.  Sloboda se nalazi na petom mjestu sa devet bodova manje od Željezničara. 

(Patria/Amila Alijagić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.